ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Optimering og forbedring gennem designprocesser

Skal vi forbedre en eller flere dele af en eksisterende løsning, eller skal vi finde frem til en ny løsning?

Optimering og forbedringer er for de fleste en fast del af hverdagen og med designprocesen arbejder vi med, at skabe mærkbare forbedringer i anvendelsen og oplevelsen af services. For at øge chancerne for, at optimeringerne og forbedringerne får den tilsigtede effekt undersøger, eksperimentere og tester vi flere forskellige løsningsmuligheder, så det der udvikles også rammer plet.

image

Hvad får jeg ud af at investere i en designproces?

Med en designprocess er det muligt at undersøge årsagerne til hvorfor der opstår gnidninger i interaktionen mellem system og brugerere samtidig med, at der skabes afklaring om hvilke behov der ikke er tilstrækkeligt dækket i de nuværende løsninger.

  • Afklaringen reducere risiko for fejl i udviklingsfasen
  • Udvikling med afsæt i virkelige behov og ikke antagelser
  • Øget effektivitet ved at løse brugernes reelle behov
  • Test af effekten før den dyre udviklingsfase

Hvordan kommer vi i gang?

Alt afhængig af hvor langt du er inde i designprocessen starter vi med at gennemgå relevante brugscenarier og eventuelle ønsker til en kravspecifikation. Med indsigt i brugsscenarierne kan vi både undersøge de nuværende systemers udfordringer samt teste forskellige prototypers effekt på de eksistende udfordringer. Med vores designproces fokusere vi på, at optimere jeres design så det bliver enkelt og intuitivt for alle at interagere med løsningen.

Gennem hele processen holder vi hele tiden designet op i mod jeres forretningsmæssige mål og visuelle identitet kombineret med moderne teknologi.

Relateret projekt

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin