ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Kontinuerligt samarbejde som fast del af udviklings- og designteamet i TV 2 PLAY

Leverancer

Frontend udvikling Pipelines CI/CD Rådgivning Mobil & TV design Designbiblioteker

Teknologier

React

Git

Kubernetes

Next.js

I mere end 30 år har TV 2 excelleret i, at levere indhold til vores fjernsyn. Med en stigende popularitet i streaming indså TV 2, at det var tid til at udskifte “TV first”-tilgangen med en “streaming first”-satsning.

Made This har gennem et langt samarbejde været en del af en stærkt voksende PLAY-afdeling hos TV 2, og været en integreret del af både design- og udviklingsteamet. Som en fast del af PLAY-afdelingen har opgaverne spændt bredt, og været med til at bygge bro mellem design og udvikling af TV 2 PLAY.

image

Made This har glædeligt delt ud af deres tekniske viden og flair for design, og dermed givet hele vores afdeling et stort kompetenceløft, som vi selv har kunnet bygge videre på

Jakob Høg

UX Lead TV 2 PLAY

Omskrivning af PLAY til React

En voksende brugerbase og krav om nye funktioner i brugerinterfacet medførte, at der blev taget en beslutning om, at optimere systemarkitekturen samt omskrive play.tv2.dk til programmeringssproget React. I omskrivningen indgik Made This i udviklingsteamet, og løste opgaver på tværs af backend og frontend. Et stort fokus i omskrivningen var, at sikre en optimal developer experience og til det, har vi været med til at implementere et nyt test- og udviklingsmiljø. Det øgede fokus på developer experience har været med til, at fjerne blokeringer og sikre kvaliteten i den produktive udviklingsproces.

Et strømlinet udtryk på tværs af platforme

I udformningen af den nye “streaming first”- satsning var der et øget fokus på, at strømline det visuelle udtryk på tværs af de forskellige TV 2 PLAY platforme. Det medførte at et nyt fælles designbibliotek blev introduceret. Som en del af designteamet har Made This været med til at udforme og systematisere designbiblioteket, og indgået i daglige møder med fokus på, at skabe mere dialog mellem design og udvikling.

image
image

Nyt UI til TV 2 PLAY app'en

Det øgede fokus på streaming hos TV 2 medførte også, at den eksisterende PLAY app skulle redesignes, så den afspejlede den nye satsning på “streaming first”. I redesignet af PLAY indgik Made This i den nye designafdeling, som blev placeret tæt på udviklingerne i Odense. Som en del af designteamet fik Made This blandt andet ansvaret for produktionen og kvalitetssikringen af UI samt en rolle i, at sikre brobygningen mellem design og udvikling.

image

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

photo

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

Anders Falk

Projektledelse

anders@madethis.dk+45 21 30 02 42

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin