ProcesYdelserProjekterTeametInspirationJob

Sådan arbejder vi

Vi arbejder efter en model hvor vi bryder projekter ned til mindre dele og tydelige leverancer

Vores udviklingsmodel består af en række konkrete faser som leverancerne gennemgår med det mål, at der skal kunne leveres værdi ved afslutningen.

Let's begin!
image
image

Pre-scoping / Store projekter i mindre dele

Projekter nedbrydes til mindre dele som kan afgrænses og gøres tydelige, så vi har en fælles forståelse af hvilken værdi der skabes med de forskellige leverancer. I forbindelse med pre-scoping arbejdes der med grove estimater baseret på hvad lign. leverancer tidligere har krævet af design og udviklingstimer.

Scoping / Systematiseret skalering

Effektiv skalering og maksimal udnyttelse af digital teknologi er ikke en selvfølge på trods af, at der anvendes de nyeste løsninger. En effektiv og vedvarende skalering skabes når design, kode, og drift sættes i system og vokser sammen med virksomheden. Derfor konkretiserer vi systemarkitekturen og de overordnede rammer for designet, så vi kan beskrive løsningen samt afklare hvilke del-funktioner der skal inkluderes i de forskellige leverancer.

Design

Leverancerne bliver designet i Figma i interaktive visuelle prototyper som giver os muligheden for at “afprøve” løsningerne før de udvikles. Vi producerer prototyperne så de giver et réelt indtryk af hvordan en færdig løsning kan se ud, og I får mulighed for at gennemgå dem i jeres eget tempo og komme helt tæt på designprocessen.

Udvikling

I takt med at design og leverancer bliver godkendt, påbegyndes udviklingen. Leverancer udvikles løbende med sideløbende tests, hvor vi i fællesskab tryktester leverancerne før de bliver frigivet.

Der opstår ofte nye idéer undervejs og selvom mange af dem er gode, insisterer vi på, at være tro mod de allokerede ressourcer. Leverancer kan hurtigt gå fra klare, tydelige og på sporet, til at løbe løbsk hvis de for lov at vokse. Løbende prioritering og løbende tilføjelser af nye del-leverancer der indfanger værdien af de gode idéer, er med til at få projektet sikkert i havn.

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin