ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Mød teamet bag Made This

Uanset om du er en start-up, scale-up eller et veletableret firma, er vores mål at hjælpe dig med at opfylde dine digitale ambitioner og føre dig gennem alle faser af dit næste projekt.

Vores team af specialister har flere års erfaring og arbejdet med forskellige industrier samt virksomheder, og vi står klar til at bringe vores erfaring i spil.

user avatar

Anders Falk

Projektledelse

anders@madethis.dk+45 21 30 02 42
user avatar

Sune Kibsgaard

Administrerende Direktør

sune@madethis.dk+45 42 42 43 15
user avatar

Thomas Homburg

Udvikling

thomas@madethis.dk+45 51 92 65 57
user avatar

Simon Jensen

Udvikling

simon@madethis.dk
user avatar

Kristian Andersen

Udvikling

kristian@madethis.dk
user avatar

Michael Modvig

Udvikling

michael@madethis.dk
user avatar

Christian Pedersen

Udvikling

chrstian@madethis.dk

We Made This Together

Made This startede tilbage i 2017, hvor tre freelancere besluttede at samarbejde på tværs af projekter. Vores individuelle færdigheder og passion for digital udvikling førte os sammen om målet om at skabe noget unikt og værdifuldt for vores individuelle kunder samt levere end-to-end løsninger hvor vi både håndterede design og udvikling. Efterhånden som virksomheden udviklede sig, voksede projekterne sig større, og vores erfaring som tidligere freelancere og konsulenter gjorde, at vi kunne tage vores projekter til nye højde både i omfang og kompleksitet.

Vores mål har altid været at skabe design og kode i harmoni hvor vi tror på, at en kombination af simplicitet og funktionalitet er nøglen til succesfulde digitale produkter. Derudover ønskede vi at levere de bedste forudsætninger for at vores løsninger kunne skaleres og tilpasse sig vores kunders behov, ikke kun i dag men også på den lange bane.

I dag er Made This vokset betydeligt og fungerer som ekstern udviklingspartner for en håndfuld velrenommerede virksomheder, der værdsætter vores kompetencer, kreativitet og ærlighed. Selvom vi er blevet større og Made This har udviklet sig gennem årene, holder vi stadig fast i vores oprindelige løfte, og det er, at vi vil være stolte når vi siger “We Made This”. Det er vores måde at markere vores dedikation til vores arbejde, kvaliteten i løsningerne og værdien der bliver skabt for brugerne.

Et webbureau i hjertet af Odense

Made This arbejder ud fra kontorfællesskabet Coworking Plus hvor vi trives omkring innovative naboer. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på, at et godt fællesskab skaber motivation, og at frihed til at eksperimentere skaber innovation og kreative løsninger til komplekse udfordringer. Vi gemmer os ikke bag fancy titler, og hos os er dem du snakker med både CEO, designere og udviklere.

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin