ProjekterYdelserInspirationPrincipperTeamet

Vi brænder for spændende & kompleks webudvikling

Skal vi samarbejde eller drikke en kop kaffe?

Vi er altid åbne for at tage en uforpligtende samtale omkring spændende projekter og interessante idéer. Kig forbi kontoret hvis du har lyst til at få vores perspektiv eller dele nogle indsigter med os. Digitale projekter er vores speciale, og har du et spændende projekt, så står vores team klar til at hjælpe med at få startet projektet op og sætte gang i udviklingen.

user avatar

Anders Falk

Strategi & Kommunikation

anders@madethis.dk+45 21 30 02 42
user avatar

Roman Nemyrka

Udvikling

roman@madethis.dk
user avatar

Sune Kibsgaard

Partner, Systemarkitektur & Udvikling

sune@madethis.dk+45 42 42 43 15
user avatar

Andreas Milvertz

Partner, Design

andreas@madethis.dk+45 60 19 40 10
user avatar

Thomas Homburg

Partner, Udvikling

thomas@madethis.dk+45 51 92 65 57

Et webbureau i hjertet af Odense

Made This arbejder ud fra kontorfællesskabet Coworking Plus hvor vi trives omkring innovative naboer. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på, at et godt fællesskab skaber motivation, og at frihed til at eksperimentere skaber innovation og kreative løsninger til komplekse udfordringer. Vi gemmer os ikke bag fancy titler, og hos os er dem du snakker med både CEO, designere og udviklere.

We Made This Together

Made This startede med et ønske om at samarbejde. Som tidligere selvstændige freelancere og samarbejdspartnere har vi haft hvert vores specifikke ansvars- og arbejdsområder i forskellige fælles projekter. Det samlede ansvar og indsigt i hinandens arbejde var dog noget som manglede. Derfor tog vi kontrollen over udviklingsprocessen og fokuserede på at skabe helstøbt software. Målet blev at minimere kompleksitet og sætte fokus på, at design og udvikling skabte synergi og optimale forudsætninger for skalering. Som firmanavnet antyder vil vi altid være stolte når vi siger "We Made This"

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin