ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Velkommen til kontoret!

Placeret i hjertet af Odense og en del af det lokale iværksættermiljø

Her får du en base til din virksomhed, et hyggeligt fællesskab og et dynamisk arbejdsmiljø blandt etablerede virksomheder der spænder over forskellige brancher.

At vi bruger ca. halvdelen af vores vågne timer på vores arbejdsplads betyder for os, at det skal være et sted man har lyst til at være. This Office er et forsøg på at skabe rammerne for hyggeligt samværd, vidensdeling og en produktiv hverdag.

image
image

En del af Coworking Plus

Kontoret er en del af Coworking Plus’ facilitater og giver adgang til husets mødelokaler, fællesområder, Espresso maskiner og events. Der bliver sørget for alt det praktiske, så det eneste du skal have med er det gode humør, pen og papir eller en computer.
Som en del af Coworking Plus bliver man automatisk en del af et iværksætterfællesskab på mere end 450 ambitiøse og imødekommende forretningsdrivende.

image

Fælles hverdag

Kontoret er et stort åbent lokale med 14 skrivebordspladser fordelt på forskellige øer med en fælles lounge hvor der er plads til hyggen. I forlængelse af kontoret er der eget konferencelokale med fuldt setup til video-møder og brainstorms på whiteboardet.

Kontoret rummer lidt af det hele og det kan vi li’. Vi har både Lego skak, kolde øl og vin i køleskabet, neon-lys og F1-fans. 
Trives du i en hverdag, hvor snakken går på lidt af hvert og en uformel omgangstone, så vil du passe lige ind. Her er plads til de højtpolerede spidse sko og den afslappede Birkenstock.

image

Eget skrivebord i Odense C

Du får fast plads på kontoret med eget skrivebord, så du kan sætte dit personlige touch. Ikke nok med det, så er placeringen også i top. This Office ligger under 1 km fra Odense Banegaard og der er fri parkering lige foran hoveddøren ved Coworking Plus.

Kig forbi til en kop kaffe

Har du lyst til at opleve stemningen, så snup computeren under armen og tag en dag sammen med os

photo

Kig forbi til en kop kaffe

Har du lyst til at opleve stemningen, så snup computeren under armen og tag en dag sammen med os

Anders Falk

Projektledelse

anders@madethis.dk+45 21 30 02 42

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin