ProjekterYdelserInspirationPrincipperTeamet

Monitorering og supportering af serverdrift

Frigiv dine egne ressourcer ved at lade os stå for at sikre en stabil og sikker drift.

Servere er rygradden i dine digitale systemer og det er uanset om du bruger en cloud løsninger eller et on-premise setup. Det betyder altså meget for din virksomheds effektivitet, at din virksomhed har det rige server setup og at det kører stabilt og effektivt. Høj oppetid og minimale svartider er følgevirkningen af et server setup der er tilpasset til din forretning.

image

Hvad får jeg ud af at have en ekstern projektleder

Med en driftspartner får du en der kan tilbyde at stå for hosting, serverdrift og løbende monitorering, så du får sikring af dine services performance.

  • Løbende godkendelse af certifikater
  • Løbende backup
  • 24/7 Support ved nedbrud eller afbrydelser i servicen
  • Løbende skalering af driften ved cloud-løsning
  • Høj oppetid
  • Lave svartider

Hvordan kommer vi i gang?

Selvom der er mange fordele ved cloud, er det vigtigt, at vi finder et setup der giver dig ro i maven og som passer ind i din hverdag. Derfor starter vi med, at undersøge det nuværende behov og dine fremtidige digitale ambitioner, så der er tænkt fleksibilitet og skalerbarhed ind.

Vi tilbyder altid at drifte og hoste software vi har udviklet og det er der flere grunde til. Vi kender softwaren ind og ud, så vi kan hurtigt fejlsøge og tilpasse hvis det skulle blive nødvendigt. På den måde kan vi holde driftstrukturen så flad som muligt og hurtigt lave tilpasninger til både software og server-setup.

Relateret projekt

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin