ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Skalerbar og stabil drift hos Trendlog.io

Leverancer

Skalerbar drift Hosting Rådgivning Lokalt udviklingsmiljø

Teknologier

Kubernetes

Docker

Pipeline CI/CD

MySQL

Git

Data bliver i større og større grad en del af moderne virksomhedsdrift og gennem et dybdegående kendskab til Trendlog.io' forretning, har Made This skabt overblik over systemarkitekturen, optimeret driften og implementeret automatisk deployment.

image

Made This fungerer som vores drifts-afdeling. Til dagligt betyder det, at jeg kan tage mig af min forretning og vide, at vores cloud-løsning er i gode hænder.

Lars Märcher Sandig

CEO, Trendlog.io

Automatisering af ressourcestyringen

For at sikre Trendlog.io’s drift har vi pakket de eksisterende Trendlog applikationer i containere, og leveret en CI/CD pipeline til automatisk deployment af nye releases. CI/CD pipelinen har minimeret chancen for menneskelige fejl og skabt yderligere fokus på kvalitetssikring samt givet mere gennemskuelighed i hvordan systemerne opererer.

Ud over automatisk deployment har vi flyttet hele Trendlog.io platformen til en Kubernetes Cluster, for bedre at håndtere ændringer i kapacitetsbehovet, og for at minimere chancen for flaskehalse i perioder med peak belastning. De nye ændringer medførte en mere stabil og sikker drift med høj performance, også under peak-perioder.

image

Uddelegering af udviklingen

For at gøre udviklingen og skaleringen af Trendlog.io’s forskellige applikationer lettere at håndtere, havde Trendlog.io et ønske om, at få muligheden for at uddelegere udviklingsopgaver. For at gøre dette, tilpassede vi applikationerne, og satte et lokalt udviklingsmiljø op, så det blev muligt at teste tilføjelser før de blev frigivet.

Det startede med en opgave og blev til et tæt partnerskab

I dag står vi for at drifte Trendlog.io’s services samt håndtere alt vedrørende Kubernetes, og overvåger ressourcestyringen af kapaciteten. Derudover har vi og Trendlog.io løbende sparring om fremtidens driftsmuligheder og optimering af performance.

Skal vi tage en snak

Vi hører gerne fra dig

photo

Skal vi tage en snak

Vi hører gerne fra dig

Sune Kibsgaard

Administrerende Direktør

sune@madethis.dk+45 42 42 43 15

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin