ProjekterYdelserInspirationPrincipperTeamet

Automatisering af ensformige opgaver

Skal vi hjælpe med at automatisere så I kan fokusere på de spændende og værdiskabende opgaver?

Har I arbejdsprocesser der er forudsigelige og baseret på klare regler, er der gode chancer for, at vi gennem hel- eller delvis automatisering kan øge effektiviteten og frigive ressourcer fra ensformige og tidskrævende manuelle arbejdsprocesser. Med automatisering tager I et stort skridt i digitaliseringsrejsen.

image

Fordele ved automatisering

Procesautomatiseringen sker gennem et stykke software der automatisk kan udføre de samme handlinger digitalt som en medarbejder. Det kan eksempelvis være betaling af regninger, oprettelse af kundesager, opdatering af rapporter osv. Med procesautomatisering kan du og dine medarbejdere fokusere på de mere værdiskabende opgaver.

  • Frigive medarbejder ressourcer
  • Frigive medarbejderkompetencer
  • Standardisering af processer
  • Operativ 24/7

Hvordan kommer vi i gang?

For at sikre at automatiseringsprojektet bliver vellykket, starter vi ud med, at skabe et overblik samt dokumentere de manuelle processer. Vi starter i det små for at skabe hurtige gevinster som efter kort tid giver et værdiskabende afkast og skaber fundamentet for den langsigtede automatiseringsproces. Vi inkludere medarbejderne i udviklingen, så procesautomatiseringen bliver deres værktøj og ikke deres konkurrent.

Relateret projekt

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin