ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Kom godt i gang med et Seed Projekt

image

Har du en idé i tankerne til et udviklingsprojekt?

Med et Seed Projekt investere vi tid i at forstå idéen, udfolde forskellige brugscenarier og skabe visuelle prototyper som kan valideres i simulerede brugsscenarier, så vi har en idé om effekten af løsningsmodellernes effekt og rentabilitet.

image

Hvorfor starte med et Seed Projekt?

IT-projekter og særligt nye idéer er ofte forbundet med en hvis grad af usikkerhed, kompleksitet eller en stejl økonomisk investering. Med et Seed Projekt forsøger vi at adressere eventuelle usikkerheder og finde frem til hvor der kunne være potentielle udfordringer, så vi kan komme dem i forkøbet. Tiden, der investeres i Seed Projektet, er ofte givet godt ud, da det tegner et mere præcist billede af hvad slutresultatet kan blive. Det gør at projektet bliver mere specifikt, estimaterne mere realistiske og at beslutningerne om projektet bliver taget på et mere oplyst grundlag.

image

Udbyttet af et Seed Projekt

Den vigtigste opgave med et Seed Projekt er, at finde frem til om det er en god investering for dig, inden der bliver lagt for mange penge i et IT-projekt der ikke kan levere på målsætninger der lå bag den oprindelige idé. Men ud over afklaringen på projekt-idéen, vil der også, alt efter Seed Projektets emne, være prototyper og research der kan tages med videre som byggesten til et nyt- eller andet projekt.

image

Hvad består et Seed Projekt af?

Et typisk Seed Projekt ligger ofte på omkring 50 timer og er opbygget af 4 dele og en overlevering.

  • Step 1: Vidensdeling - Forståelse for branche, virksomhed og idéens udspring
  • Step 2: Idéen udfoldes - Strategi & Forretningsperspektivet
  • Step 3: Projektet defineres - Prioritering & konkretisering
  • Step 4: Produkt design - UI/UX & Prototyper

Ved den afsluttende overlevering får du alt materialet, herunder prototyper, wireframes og dokumentation. Bekræfter resultaterne fra Seed Projektet, at projektet er investeringen værd, kan vi enten fortsætte samarbejdet og påbegynde udviklingen, eller du kan tage resultaterne med til en anden leverandør - “no hard feelings”.

image

What’s next efter Seed Projektet?

Når vi nærmer os slutningen og skal til at gennemgå overleveringen, tager vi en dialog om vi skal fortsætte samarbejdet og stå for udviklingen af løsningen.

Fortsætter vi samarbejdet nedbryder vi udviklingen i mindre leverancer og finder sammen med dig ud af hvilke leverancer, der er påkrævet for at vi kan lave den første lancering.

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Giv os et kald eller kig forbi kontoret

photo

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Giv os et kald eller kig forbi kontoret

Anders Falk

Projektledelse

anders@madethis.dk+45 21 30 02 42

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin