ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

App udvikling til fjernsupport og monitorering af et voksende IoT-netværk

Leverancer

Webapplikation Native applikation Skalerbar cloud arkitektur

Teknologier

React

React native

GraphQL

Kubernetes

MQTT

NFC

Ruby on Rails

PostgreSQL

Micro Technic har gennem mere end 40 år produceret alt-i-en løsninger indenfor industriel elektronik, og med populariteten af IoT teknologi var en ny produktlinje en naturlig udvikling.

Made This har ageret hovedarkitekt på udviklingen af en webplatform til dataintegration for hardware-producenten Micro Technic’s IoT produktlinje.

image

Made This har været utroligt dygtige til, at afdække og omsætte, vores ønsker til de rigtige løsninger. Det har været et super match mellem os, og det kommer til at vare i lang tid

Anders Qvistgaard

R&D Manager

Ønsket om remote opdateringer

Med den nye produktlinje skulle opdatering af enheder gøres lettere. For at undersøge om det var muligt, udviklede vi en simpel prototype, der skulle teste, om der kunne etableres en stabil og sikker forbindelse til IoT-enhederne over wifi og cellular. Resultaterne fra prototypen viste et positivt potentiale og førte til en beslutning om, at funktionaliteten skulle udvides.

image

En større satsning på IoT teknologi

I dialog med Micro Technic fandt vi frem til, at der skulle udvikles en webplatform til administration af tilkoblede IoT-enheder og dataintegration fra sensordata.
Platformen blev døbt Skylark Live, og skulle gøre det muligt for Micro Technic's kunder, at sende konfigurationer, modtage sensordata samt statusopdateringer, opsætning af alarmering ved bestemte hændelser, og ikke mindst monitorering af alle tilkoblede enheder i et simpelt brugerinterface.

Med Skylark Live har Made This udviklet systemarkitekturen og softwaren, der gør det muligt for Micro Technic at tilbyde en helstøbt "Plug & Play" løsning med hardware og software, der giver adgang til real-time data, monitorering og remote opdateringer.

image
image

Simpel opsætning for kunderne

Til at gøre opkoblingen til Skylark Live så simpel som muligt for kunderne, har vi udviklet en native mobilapp til iOS og Android, der via NFC kan konfigurere IoT-enhederne. Mobilappen overfører de nødvendige oplysninger til IoT-enhederne, så de bliver opkoblet og konfigureret til kundens egen unikke Skylark Live platform.

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

photo

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

Sune Kibsgaard

Administrerende Direktør

sune@madethis.dk+45 42 42 43 15

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin