ProcesYdelserProjekterInspirationTeametJob

Fra kabel til streaming for Danmarks største uafhængige antenneforening

Leverancer

Projektledelse Håndtering af afspilningsklienter Drift af on-premise løsning Transkodning af medieindhold

Teknologier

Kubernetes

NGiNX

Linux

Made This har ageret systemarkitekt på Glentevejens antennelaugs satsning på en nytænkning af deres streaming tilbud.

Projektet blev døbt Glenten TV og i projektet har vi stået for, at indhente tilbud, sammensætning og validering af løsningsmodeller samt implementering og drift af en on-premise løsning.

image

Et udvidet tilbud til kunderne

Det startede med en antennemast i en baghave, og er i dag Danmarks største uafhængige antenneforening, der også tilbyde streaming af deres kanaler. Vejen mod streaming startede med et ønske om, at udvide det eksisterende streaming tilbud med flere kanaler, og en catch up funktion så live-programmer kunne genses.

Arkitekt på streaming projektet

For at undersøge hvordan Glentevejens antennelaugs ambitioner til en ny straming løsning kunne realiseres, har Made This stået som leverandørkontakt og indhentet, forskellige tilbud, beregnet og forhandlet løsningsmodeller mellem leverandører. Med de forskellige løsningsmodeller har vi stået for at vurdere, samle og implementere de forskellige dele til en samlet streaming løsning sammen med de involverede leverandører.

image

Stabilitet i førersædet

Made This har i forbindelse med udviklingen og implementeringen stået for, at sikre netværket, transkodningen af medieindholdet, lagringen samt håndtering af afspilningsklienterne. Derudover har vi stået for, at implementere Kubernetes til Glentevejens nye on-premise serverløsning, og står i dag for driften og monitoreringen af streaming services.

Driftspartner på den lange bane

Som driftspartner står vi for overvågning af performance og sikrer, at systemet kører stabilt og sikkert med maksimal oppetid. Derudover yder Made This sekundær support på det teknisk set-up og står for den løbende dialog med leverandører og de fremtidige udvidelser der løbende tilføjes til Glentens streaming service.

Made This har forhandlet og sammensat den helt rigtige løsning for os og kørt udviklingsprocessen professionelt fra start til slut

Dan Kappelgaard

Team & Projektleder, Glenten

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

photo

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

Sune Kibsgaard

Administrerende Direktør

sune@madethis.dk+45 42 42 43 15

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin