ProjekterYdelserInspirationPrincipperTeametBlog

Nem og enkel bestilling af billetter for danske pendlere

Leverancer

App design Web design Front-end

Teknologier

Java Script

React

React Native

REST

Vue.JS

Som underleverandør har Made This designet og implementeret hovedparten af det brugerinterface som de danske pendlere dagligt benytter i Arrivas toge samt busser.

Made This’ design har gjort det let og hurtigt for rejsende, at købe de rette billetter og gjort det enkelt at kontrollere gyldigheden af rejsen.

image

Enkelt UI og hurtig køb af de korrekte billetter

For at skabe den gode oplevelse i brugerinterfacet havde vi fokus på, at holde UI’et så enkelt så muligt og minimere kompleksiteten som kunne opstå i det store udvalg af billetmuligheder. Ud over et simpelt UI blev der lagt vægt på at Arriva’s brand skulle skinne tydeligt igennem app’ens visuelle udtryk.

image

Visuel kontrol til kampen mod falske billetter

Billetsikkerhed er ikke den mest spændende feature men en vigtig del af en billet app. For at gøre det enkelt for de rejsende, at få deres billetter tjekket og godkendt af kontrolløren, animerede vi elementer som blandt andet reagerer ved bevægelse og inputs fra mobilens sensorer. De animerende elementer har været med til at gøre, at billetterne skiller sig markant ud og modvirker snyd med statiske skærmbilleder.

Ny Frontend til et eksisterende billetsystem

Som underleverandør af en responsiv web-frontend til Kofoed & Co.’s billetsystem, var det vigtigt, at det design vi skabte kunne integreres direkte i Kofoed & Co.’s backend og samtidig genbruges på tværs af forskellige brands.

image

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

photo

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig

Andreas Milvertz

Partner, Design

andreas@madethis.dk+45 60 19 40 10

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin