ProjekterYdelserInspirationPrincipperTeamet

Udnyt mulighederne med cloud

Skal cloud teknologien understøtte dine nuværende- og fremtidige forretningsmål?

Er fleksibilitet og skalerbarhed noget som du og din virksomhed ønsker mere af, så kan en cloud-løsning være den optimale vej for dig. Med cloud-løsninger kan virksomheder få adgang til et næsten uendeligt skaleringspotentiale, sammen med en høj grad af fleksibilitet uden behovet for, at have store servere stående i kælderen der skal vedligeholdes.

image

Hvad er fordelene ved cloud?

Migrationen til en cloud behøver ikke at være omfattende da de fleste applikationer i dag kan køres i et cloud-setup. Ved at vælge cloud løsningen følger der flere gevinster med hvor løbende skalering er en af de betydningsfulde for moderne virksomhedsdrift.

  • Ingen udgifter forbundet med on-premise hardware
  • Smidighed i kapacitet
  • Automatisering af kapacitetsbehov
  • Minimering af risiko for nedbrud
  • Opgradering af hardware sker automatisk af service-udbyderen

Hvordan kommer vi i gang?

Alle virksomheder er forskellige og det samme bør løsningen være. Der findes ikke én løsninger der er de andre overlegen, men derimod en løsning der passer til din virksomheds behov. Vi sørger for, at designe og udvikle den nødvendige cloud-infrastruktur og sikre, at de eksisterende virksomhedsapplikationer kan migreres til den valgte cloud løsning.

Der er mange muligheder når det kommer til cloud-løsninger.

  • Er det kun enkelte dele af virksomhedens software og data der skal være i cloud, hvor resten forblive i et on-premise set-up.

  • Er der behov for en mere balanceret hybridløsning mellem cloud og on-premise hvor data og software er placeret mellem de to løsninger på baggrund af specifikke behov.

  • En cloud-first tilgang hvor hovedparten af software og data placeres og køres i cloud.

Relateret projekt

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin