ProjekterYdelserInspirationPrincipperTeamet

Hvad kan du forvente af os?

Din eksterne R&D afdeling der hjælper med at gøre det digitale potentiale håndgribeligt.

Investering i digital teknologi er en rejse hvor tæt samarbejde ofte er forskellen på den gode løsning og den rigtige løsning. Vi bestræber os derfor på at opbygge langvarige relationer, og herunder kan du læse mere om hvordan vi arbejder samt hvad du kan forvente af os.

image
image

Det rigtige match

Gode relationer sker ikke af sig selv og vi forsøger at skabe det gode samarbejde og tillidsfulde relationer gennem tæt kontakt og transparens i processerne. Med adgang til vores projektstyringsværktøj inviterer vi til at udfordre hinandens idéer, så vi udvikler den helt rigtige løsning.

En klar udviklingsplan

En klar definition af hvilken værdi vi forsøger at skabe, og en nådesløs afgrænsning betyder, at projekter kan nedbrydes til fokuserede indsatsområder der prioriteres og justeres i takt med at udviklingen skrider frem.

Test og kvalitetssikring

Eksperimenter og løbende tests af prototyper er med til at kvalificere løsningerne, sikre en optimal udviklingsprocess og eliminere usikkerheder som ellers kunne have kostet tid, sved og tåre.

Udvikling og løbende optimering

Digitale løsninger når aldrig et punkt hvor de er helt færdige da der altid er noget der kan optimeres. Derfor har vi specialiseret os i at hoste og servicere det vi udvikler, så der løbende kan tilpasses og skaleres til nye behov og ønsker.

Made This ApS

Coworking Plus, Kochsgade 31D 1. 5000, Odense C

CVR: 38910914

/

Skal vi samarbejde?

we@madethis.dk

Har du lyst til at sige hej?

+45 71 96 97 71

Vil du følge med?

InstagramLinkedin